foto

Algemene Ledenvergadering op woensdag 22 november 2017 om 20.00 uur

Op 22 november 2017 wordt om 20.00 uur de Algemene Ledenvergadering van de verening gehouden. Ook dit jaar is de vergadering in de Majellakapel aan de Iepenlaan.

 

Spiegelschrift nu digitaal én interactief

In ons blad Spiegelschrift kunt u via deze site nu ook digitaal bladeren en interactief zoeken naar meer informatie. Alle nummers van het nieuwe Spiegelschrift (sinds 2011) zijn hier geplaatst. Vanaf nummer 6 kunt u extra informatie krijgen. Probeer het uit door met de cursor over het blad te scrollen.

U komt bij alle nummers van Spiegelschrift door te klikken op de volgende link: Spiegelschrift bladerbaar.

 

Spiegelvrienden maken 30 km-sticker

Een snelheid van 30 kilometer is voor automobilisten in het Spiegel de norm. Erg bekend is dit nog niet en omdat de gemeente op een aantal plekken weigert dit door middel van verkeersborden extra duidelijk te maken, heeft de Vereniging Vrienden van het Spiegel een speciale sticker laten maken. Deze kunt u plakken op strategische plekken en op vuilnisbakken. Zo maken we samen de norm zichtbaar.

Voor stickers (binnen het Spiegel) kunt u een mail sturen aan redactie@spiegelvrienden.nl.

 

 

 

Word lid!

Bent u nog geen lid van de Vereniging Vrienden van het Spiegel ? Geef u dan nu op. Momenteel telt de vereniging ongeveer 800 leden. Maar hoe meer leden, des te groter de invloed die de Spiegelvrienden hebben . Bijvoorbeeld door het behartigen van uw belangen bij de gemeente en door het organiseren van buurtgerelateerde jaarlijkse evenementen,  zoals de Koninginnedagborrel en een Picknick bij de Kom van Biegel.

Lidmaatschap kost 15 euro per jaar (meer mag). Hiervoor krijgt u tweemaal ons magazine Spiegelschrift en bent u welkom tijdens onze ledenbijeekomsten. Opgeven kan via redactie@spiegelvrienden.nl